Pre začínajúcich: Zúčtovacie vzťahy - Turóciová, Jana
Základné informácie týkajúce sa účtovej triedy 3 - Zúčtovacie vzťahy. Základná charakteristika Účtovej triedy 3. Zúčtovacie vzťahy v súvahe. Obsahové vymedzenie finančných účtov podľa účtových skupín. Oceňovanie v triede 3. Inventarizácia majetku a záväzkov triedy 3. Analytická evidencia v triede 3. Účtovanie v triede 3. Názorné príklady účtovania v triede 3.