Monopol sa končí, pluralita začína - Onuferová, Marianna
Návrh zákona č. 381/2001 Zb. o povinnom zmluvnom poistení za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla schválila NR SR 4. septembra 2001. Nový komerčný systém poistenia zodpovednosti prináša pre budúceho klienta viacero výhod. Zároveň sa však zvýši aj jeho zodpovednosť. Ponúkané podmienky na povinné zmluvné poistenie. Porovnanie sadzieb poistného v Česku, Maďarsku a Poľsku. Vybrané ukazovatele poisťovní.