Ako je to s možnosťou pokračovania v podnikaní po smrti podnikateľa? - Kopal, Ladislav
Prvého septembra 2001 nadobudla účinnosť tzv. veľká novela živnostenského zákona, ktorá sa výrazne dotkla aj možností, podmienok a postupu pri pokračovaní v podnikaní po smrti podnikateľa. Uvedené zmeny majú následne dosah nielen na samotných podnikateľov, obchodných partnerov, ale tiež na daňové úrady, úrady práce a poisťovne. Príslušnou problematikou sa zaoberá príspevok. im