Deficit láme rekordy - Onuferová, Marianna
Dôvody nepriaznivo vyvíjajúcej sa obchodnej výmeny Slovenskej republiky so zahraničím. Saldo zahraničného obchodu. Zahraničný obchod v roku 2002. Konkurenčné prednosti slovenského exportu. Vplyv udalostí v USA. Podiel krajín na dovoze.