Chudoba má mnoho podôb - Krištofičová, Dagmar
Definícia chudoby. Dimenzie chudoby na Slovensku. Obyvateľstvo v materiálnej núdzi. Príjemcovia sociálnych dávok. Podiel Rómov na celkovej registrovanej nezamestnanosti. Závislosť od sociálnej pomoci.