EVA očima analytika - Neumaier, Ivan
Koncepcia shareholder value (teória riadenia hodnoty). Základné princípy výpočtu hodnoty. Model value based management resp. systém finančného riadenia. Základné systémy ukazovateľov finančného riadenia. WACC (Wieght average cost of capital), ROC (Return of employed capital), EVA (Economic value added).