Vyhláška MV SR o inšpekčných knihách
Vyhláška č. 322/01 Ministerstva vnútra Slovenskej republiky z 13. augusta 2001 o inšpekčných knihách. Čo je inšpekčná kniha, čo obsahuje, kto ju autorizuje, kde má byť uložená.