Útok na Tatra banku pripomenul účelnosť prevencie - Pálková, Sylvia
Spoločnosti, ktoré sa systematicky pripravujú na krízové situácie, je na Slovensku málo. Počet škandálov, ktoré ohrozujú prosperitu firmy sa zväčšuje. Potreba venovať sa public relations (PR). Agentúry združené v Asociácii public relations (APR). Potreba prípravy na krízovú komunikáciu. Vedenie krízu podceňuje. Prípad Tatra banky. Zahraničné spoločnosti sú na krízu pripravené - obvykle majú vypracované globálne krízové manuály.