Zastavit pohled i krok
Moderné displeje v kreatívnej prezentácii tovaru. Pritiahnúť pozornosť zákazníka - inteligentné obalové riešenia a stojany pre prezentáciu tovaru. Päť dôvodov pre nasadenie predajných stojanov.