Zmeny v paušálnej dani - Faiglová, Svetlana
Dokončenie z HN č. 228/01 o zmenách v paušálnej dani. Sporné otázky pri kancelárskych činnostiach, vedení účtovníctva, automatickom spracovaní dát, geodetických prácach. Stručné zhrnutie zmien platenia paušálnej dane na rok 2002.