Financování vysokých odborných škol neuniverzitního typu v Rakousku - Šrámek, Jan
Formovanie vysokých škôl neuniverzitného typu v Nemecku a v Rakúsku. Rozdiely medzi rakúskymi univerzitami a neuniverzitnými inštitúciami. Rozdiely medzi uiniverzitným a neuniverzitným sektorom. Financovanie rakúskych neuniverzitných škôl. Úloha federálnej vlády. Podmienky získania federálnych financií.