Prízrak predbežného opatrenia - Duduc, Vladimír
Transpetrol bol zatiahnutý do sporu ministerstva financií s malou súkromnou firmou, ktorá bráni dokončiť jeho privatizáciu. Exekvované akcie Transpetrolu. Snahy Transpetrolu vyrovnať sa s dlhodobým poklesom množstva prepravovanej ropy. Hlavný odberatelia ropy. Spoločnosti, ktoré majú záujem o kúpu 49 percent akcií Transpetrolu.