Návrat investičného ratingu - Václavová, Želmíra
Zmena hodnotenia SR môže znamenať lepší prístup k lacnejším úverom a zvýšený záujem zahraničných investorov. Rating dlhodobých záväzkov v cudzej mene. Charakteristika ratingových stupníc.