Umíme vytvářet vztahy k zákazníkům? - Jurová, Marie
Základ v logistickej zdatnosti. Vplyv logistickej zdatnosti na stratégiu firmy. Tržne orientovaná stratégia služieb. Dodávateľ verzus odberateľ. Model ako porozumieť potrebám zákazníka.