Bez peněz do školy nelez - Bohatová, Vladimíra
Modely optimálneho financovania vysokých škôl vo vyspelých krajinách. Školné v Českej republike. Financovanie vysokých škôl v Nemecku, Maďarsku a Slovinsku. Hlavné ciele návrhu zákona o zmene princípov financovania štúdia na vysokých školách v Českej republike.