Rozvojová pomoc a mezinárodní organizace - Foltýn, Jaroslav
Hlavné vývojové trendy medzinárodnej oficiálnej rozvojovej pomoci v 90. rokoch. Členenie medzinárodných organizácií, ktoré poskytujú rozvojovú pomoc. Regionálne rozdelenie koncesívnych tokov rozvojovej pomoci v rokoch 1990-1998. Skupina Svetovej banky a rozvojová pomoc.