Európska investičná banka a jej úloha pri infraštruktúrnej obnove Európy - Brzica, Daneš
Európska investičná banka (EIB) ako organizácia mobilizujúca úspory na podporu projektov urýchľujúcich integráciu a zlepšujúcich životnú úroveň občanov EÚ. Štruktúra a orgány Európskej investičnej banky. Aktivity EIB v Európe a za jej hranicami. História a súčasnosť rámca pre aktivity v krajinách strednej a východnej Európy. Činnosť banky vo vzťahu k SR.