Problémy optimálnej kapitálovej štruktúry a majetkovo-finančnej stability podnikateľských subjektov v SR - Sivák, Rudolf, 1955-
Optimálna kapitálová štruktúra vo väzbe na majetkovo-finančnú stabilitu. Kapitálová štruktúra a majetkovo-finančná stabilita - problémy podnikovej sféry v SR. Kapitálová štruktúra, majetkovo-finančná stabilita a mechanizmus "finančnej páky" v tranzitívnej ekonomike. Hypotéza privatizačnej pasce. Zadlženosť podnikovej sféry. Záverečné poznámky k problematike optimálnej kapitálovej štruktúry a majetkovo-finančnej stability z hľadiska praxe.