Časovo-priestorová diferenciácia nezamestnanosti a jej tokov na Slovensku v rokoch 1997-1999 - Székely, Vladimír
Dynamika nezamestnanosti a jej regionálnej diferenciácie na Slovensku. Časovo-priestorová diferenciácia tokov do, resp. z evidencie nezamestnanosti. Regionálne a dynamické rozdiely v miere nezamestnanosti. Regionálne trhy práce a ich príslušnosť k jednotlivým tokovým režimom nezamestnanosti. Zhrnutie výsledkov predkladaných analýz časovopriestorovej diferenciácie nezamestnanosti a jej tokov na Slovensku v rokoch 1997-1999.