Hospodársky výsledok (účtovné aspekty) - Baštincová, Anna
Podstata a význam hospodárskeho výsledku. Právna úprava hospodárskeho výsledku. Súčasný spôsob zisťovania hospodárskeho výsledku. Prezentácia hospodárskeho výsledku v účtovnej závierke. IAS 1 - Prezentácia účtovnej závierky.