Nové podmienky v zákonnom poistení motorových vozidiel - Račková, Slávka
Nové prvky v povinnom zmluvnom poistení zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla v zákone o povinnom zmluvnom poistení platnom od 1. októbra 2001.