Propagačné predmety a náklady na reklamu - Mintál, Ján
Investovanie do reklamy ako spôsob vykázania efektívneho zníženia základu dane. Definícia propagačných predmetov. Reklama, propagačné predmety a zákon o daniach z príjmov. Propagačné predmety a ich účtovanie. Praktické príklady.