Novela zákona o účtovníctve od 1. októbra 2001 - Šlosár, Rudolf
Realizácia novely zákona o účtovníctve v oblasti inventúry a inventarizácie majetku a záväzkov v súlade s par. 29 a 30 zákona č. 563/1991 Zb. o účtovníctve v znení neskorších predpisov.