WTO na prahu tretieho tisícročia - Gajdošová, Michaela
Rozporné názory na vytvorenie Svetovej obchodnej organizácie (WTO), jej budúcu úlohu a význam v medzinárodnom obchode ako aj v systéme medzinárodných ekonomických inštitúcií. Náčrt niektgorých problémov, ktoré WTO na prahu tretieho tisícročia sprevádzajú.