Reforma inštitúcií Európskej únie - podmienka rozšírenia EÚ - Šaková, Beáta
Pokračovanie integračného procesu Európskej únie na summite v Nice. Nevyhnutnosť prestavby inštitucionálneho mechanizmu Európskej únie. Fakty, ktoré vysvetľujú nevyhnutnosť tohto reformného procesu. Európska komisia. Rada Európskej únie. Európsky parlament.