Komunikačné nástroje a rokovacie štýly v obchodnom rokovaní - Marhefková, Martina
Taktika piatich postupných krokov obchodných rokovaní. Obchodné rokovanie verzus rokovací štýl. Výber vhodného rokovacieho štýlu. Charakteristiky, ktoré vytvárajú základ rokovacieho štýlu. Uplatňovanie územného hľadiska rokovacích štýlov: európsky, americký, sovietsky, japonský. Niekoľko osobitných charakteristík pri obchodných rokovaniach s reprezentantmi odlišných kultúr.