Úloha audítora pri fúziách a akvizíciách - Škultéty, Jozef
Definícia podnikovej kombinácie z pohľadu slovenskej legislatívy a v zmysle IAS 22. Fúzia obchodnej spoločnosti. Zlúčenie podnikov. Zánik obchodných spoločností pri fúziách. Audítor a jeho funkcia pri fúzii a akvizícii.