Úlohy správnej rady v neziskovej organizácii - Majdúchová, Helena, 1963-
Funkcie a úlohy správnej rady neziskovej organizácie (NZO). Zodpovednosť správnej rady NZO. Nedostatky v činnosti správnych rád.