Logistika nebezpečných nákladů - Valík, Karel
História a definícia logistiky. Predpoklady fungovania logistiky: kvalitný výkon, nízke náklady. Intenzifikačné faktory logistiky. Integrovaná logistika. Logistika v období globalizácie. Firemná stratégia.