Zmena vykazovania devízových rezerv NBS a komerčných bánk - Vodička, Ivan
Súčasný spôsob vykazovania devízových rezerv NBS (cenné papiere, hotovosť a vklady, rezervná pozícia v MMF, držba SDR, zlato, ostatné devízové aktíva). Požiadavky Európskej centrálnej banky na vykazovanie devízových rezerv NBS (REPO operácie, zlato a zlaté swapy). Nový spôsob vykazovania devízových rezerv. Devízové rezervy komerčných bánk.(Anglické resumé článku sa nachádza na s. 11).