Klasický predaj verzus internet?
Stratégiou budúcnosti v obchode nebude "predaj on-line", ale " mnohokanálový predaj" ("Multi Channel Retailing"). V rámci budovania systému mnohokanálového predaja existujú viaceré úspešné firmy - Tesco Stores, Migros Turk.