Nákup bez peňazí aj Slovensko už má zákon o spotrebiteľských úveroch - Lešková, Anastázia
Nákup na úver - jedna z foriem spotrebiteľského úveru. Od 1. októbra 2001 platí nový zákon o spotrebiteľskom úvere. Zákon pamätá aj na ochranu dlžníka.