Ako získať verného zákazníka - Cohen, Maurice
Čo všetko ovplyvňuje návrat zákazníka do predajne - vrátenie výrobku, združený predaj, zdvojený predaj, obaly na viacnásobné použitie a podpora služieb v časovom horizonte.