Novela Zákonníka práce prinesie zmeny v pracovnom práve
Od 1.4.2002 nadobudne účinnosť nový Zákonník práce. Niektoré oblasti, v ktorých prichádza ku zmenám - zákaz diskriminácie, predzmluvné vzťahy, zamestnanie fyzických osôb mladších ako 15 rokov, vznik, zmena a skončenie pracovného pomeru, pracovný čas a čas odpočinku, dovolenka, odmeňovanie, zodpovednosť za škodu, dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru, kolektívne pracovnoprávne vzťahy.