Pamätná strieborná minca k 80. výročiu narodenia Alexandra Dubčeka - Flaché, Dagmar
V apríli 2001 schválila Banková rada NBS doplnenie emisného plánu pamätných mincí o pamätnú striebornú mincu k 80. výročiu narodenia Alexandra Dubčeka.