Celní preference a původ zboží: Preferenční důkazy původu - Kubát, Michal
Prehlásenie na faktúre schváleného vývozcu. Praktické rady pre používanie uvedených dôkazov pôvodu. Prekladanie dôkazov pôvodu. Dovoz po častiach. Podporné dokumenty. Uchovávanie dôkazu a podporných dokumentov. Správna označovanie zemí a území pôvodu tovaru.