Účast na veletrhu v zahraničí - Příprava, průběh a hodnocení - Dach, Karel
Vlastná prezentácia na veľtrhu. Podporné programy prezentácie. Technické uzavretie veľtrhovej expozície. Vyhodnotenie účasti na veľtrhu.