Mezinárodní zasílatelství - spedice - Šubert, Miroslav
Poistenie zodpovednosti zasielateľa - operátora multimodálnej prepravy. Predmet poistenia. Služby zasielateľa podľa medzinárodnej normy. Služby poskytované zasielateľom. Zaisťovanie námornej dopravy. Zaisťovanie železničnej dopravy.