Vymáhání pohledávek (1.) informace o obchodních partnerech a jejich bonitě - Kachlík, Alfons
Získavanie spoľahlivých informácií o finančnej bonite odberateľov. Aké informácie a kedy ich získavať. Zdroje informácií: Informácie od bánk, s ktorými vývozca pracuje. Informácie od informačných kancelárií. Informácie poskytované obchodnými partnermi. Informácie z verejne dostupných registrov. Informácie od záujmových organizácií, inštitúcií. Vlastné podnikové informácie. Vyhodnocovanie informácií.