Globalizace na Blízkém východe - Strnad, Tomáš
Vytvorenie a ciele veľkej zóny voľného obchodu na Blízkom východe. Euro-stredomorské partnerstvo. Činnosť Rady pre spoluprácu v Zálive. Zóna voľného obchodu medzi EÚ a Gulf cooperation council (GCC). Arabské krajiny a Svetová obchodná organizácia.