Liberalizace obchodu environmentálními službami - Tošovská, Eva
Dynamický rozvoj obchodu so službami vo väčšine vyspelých krajin. Klasifikácia služieb podľa OSN. Liberalizácia obchodu s environmentálnymi službami. Ekologický trh v Európskej únii. Základné faktory stimulovania ekologického trhu. Trh s environmentálnymi službami v Českej republike.