Hľadanie kapitálu pre začínajúci podnik - Leleux, Benoit
Ústredné témy pri financovaní rozvíjajúcej sa spoločnosti. Výhody a nedostatky. Rozmery financovania. Typy financovania a mapy zdrojov. Charakteristika zdrojov. Finančné typy podľa štádia rozvoja. Príklad - Johnov projekt.