Exportní marketingový plán - Bezemek, Jan
Spracovanie marketingového exportného plánu. Zhodnotenie exportnej schopnosti podniku. Zaistenie podkladov a ich analýza. Stanovenie cieľov. Cieľová skupina - segmentácia trhu. Marketingový mix. Plán akcií a rozpočet.