Mezinárodní zasílatelství - spedice - Šubert, Miroslav
Zaisťovanie cestnej prepravy. Zaisťovanie prepravy po vnútrozemských vodných cestách. Zaisťovanie zbernej služby. Zaisťovanie prepravy nadmerných a ťažkých nákladov. Zaisťovanie veľtržných a výstavných akcií. Zaisťovanie multimodálnej prepravy. Informatika v zasielateľskej firme. Poskytovanie logistických služieb.