Administrative situation: classification and strategies of solving - Vorobjev, Leonid
Modelové pojmy pre popis a klasifikáciu riadiacich situácií vyvinutých a špecializovaných vzhľadom na trhové podmienky. Analýza ich zdrojov a obsahu, ako aj elementárne cykly kontroly a stratégií pri riešení rozhodovacích problémov.