Obchodní jednání a národní zvyklosti: Maďarsko - Lukács, Ladislav
Niektoré dôležité informácie a praktické rady, ktoré sú dôležité pri obchodných rokovaniach v Maďarsku. Pracovné návyky. Stolovanie. Vzťahy medzi ľuďmi. Verbálna a neverbálna komunikácia. Širší rámec kultúrnych zvyklostí.