Výskum a vývoj by sa mali zamerať na produkt - Nellore, Rajesh
Výskum a vývoj (R&D) - zabezpečuje aplikáciu vedeckých poznatkov pri tvorbe produktu alebo jeho súčasti. Divízie R&D. Marketingový vstup. Produkty a plánovanie. Zdroj myšlienok. Tvorba hodnoty. Tri funkcie výskumu a vývoja.