Mezinárodní zasílatelství - spedice - Šubert, Miroslav
Strategické zmeny v objednávkach surovín a v distribúcii tovaru. Presadzovanie nových foriem objednávok označované "just-in-time" alebo "doo-to-door", ktoré sú založené na vysokej pružnosti a presnosti. Ponuka a realizácia logistických služieb zasielateľov. Postavenie zasielateľa v zahraničí.