Postavenie veľkoobchodov v systéme distribúcie potravinárskych výrobkov na Slovensku - Vicen, Michal
Veľkoobchody - významná súčasť distribučných kanálov. Osobitný význam veľkoobchodov orientovaných na distribúciu potravín. Analýza vybraného súboru veľkoobchodov orientovaných na predaj potravinárskych výrobkov na Slovensku. Diferenciácia z hľadiska veľkosti, výkonnosti, sortimentu, pracovnej vybavenosti.