Hodnocení informací o obchodních partnerech - Urbánek, Jan
Význam informácií v obchodnom styku o odberateľoch, sprostredkovateľoch, distribútoroch. Prehľad potrebných informácií o stávajúcich a budúcich obchodných partneroch a priblíženie spôsobu ich hodnotenia. Zložka informácií o obchodných partneroch.